Po prostu PBF. Możesz się wcielić w jedną z wielu postaci...
Gra polega na tym, iż ktoś pisze marzenie, a następna osoba je psuje i pisze swoje marzenie. Np.
Użytkownik A: Dostałem kanarka...
Użytkownik B: Ale kot go zjadł...
Lecę do Francji
Użytkownik C: Lecz jest zła pogoda i samolot zostaje opóźniony o kilka godzin, kiedy już rozbrzmiewa głos w głośniku patrzysz na owy głośnik z nadzieją, jednak pani z mikrofonem oznajmia, iż lot zostaje odwołany... Musisz wrócić do domu...
Mam darmowy internet...
I tak dalej...
Więc może zacznę...
Wreszcie zabiłam komary w moim pokoju *o*
Następnego dnia do twojego domu wpadają złodzieje, stwierdzają, iż figurki są dużo warte i zabierają je. Wpadli pod walca. Zadowolona biegniesz, aby wziąć figurki. Niestety, wszystkie są spłaszczone, a nikt nie ma zamiaru ci ich odkupić. Czyli... Zbieraj od nowa...
Zabiłam mojego brata, ale nie ma na to dowodów. Jestem niewinna, a sprawa sądowa jest odwołana i nie będzie przywołana. [I co teraz wymyślicie? XXD]
<Te! To moje marzenie XXD A on i tak nie żyje, więc tak źle nie jest XXD>
Dobra... Więc... Okazuje się, że manga już dawno wyszła z mody i wszyscy interesują się czymś innym, twoje rysunki są sponiewierane, więc to rzucasz. Moda znów przychodzi, po kilku latach. Niestety, przez ten czas nawet nie raczyłaś spróbować narysować mangi... Kiedy po tych kilku latach chcesz znów się do tego zabrać, okazuje się, iż wyszłaś z wprawy i nie jesteś w stanie nawet dobrze narysować oka, a co gorsza całej dłoni... Już nigdy nic nie narysujesz mimo tego, że próbowałaś przez następne lata...
Narysowałam własną mangę, która została wydana i świetnie się sprzedaje. Chcą nakręcić anime na jej podstawie i zrobić grę. Mam wielu fanów *w*
Niestety, kiedy jechałaś, coś uderzyło w twój samochód ... Na szczęście wszyscy zdrowi, prócz auta ... Trzeba wracać z buta ..
Mi też wszystko z głowy wyleciało ... Zaraz ! Mam coś jeszcze ! Mam zapas Coli na całe życie ^w^