Zwierzêta w mie¶cie! Zostañ jednym z nich!

Po prostu PBF. Mo¿esz siê wcieliæ w jedn± z wielu postaci...

• Nie jesteÅ› zalogowany.
  • Polecamy: Moda

Ogłoszenie

Witaj!

Je¿eli jeszcze siê nie zarejestrowa³e¶/³a¶ zrób to teraz. Pamiêtaj! To u¿ytkownicy tworz± forum. Bez u¿ytkowników forum nie ma po co istnieæ.

Mo¿e patrzysz na nie i my¶lisz "Nie ma ¿adnego u¿ytkownika? Tu na pewno nie bêdzie ciekawie..." W takim razie zarejestruj siê i stañ siê jednym z nich! Reklamuj forum [np. w¶ród znajomych] tym sposobem forum bêdzie mia³o u¿ytkowników! Pamiêtaj! Im nas wiêcej tym lepsza zabawa ^w^

Mo¿esz te¿ wkleiæ nasz button...

#1 2009-10-10 08:51:12

Tenshi

Administrator

Punktów :   

Siedziba G³ówna

Najwiêkszy z o¶rodków ZGG s± tu g³ównie Jednostki Specjalne tej organizacji. Zwierzêta przyje¿d¿aj± tu na testy. St±d wychodz± g³ówne rozkazy...

#2 2009-10-11 09:33:28

Dash

Użytkownik

Punktów :   

Re: Siedziba G³ówna

*Do bazy wszed³ Ray* Generale wzywa³e¶ mnie*powiedzia³*
-Tak Ray,nasi naukowcy w³a¶nie wynale¼li mutagen który mo¿e uszyniaæ ludzi i zwierzêta potê¿nymi ale niestety wyst±pi³y pewne komplikacje i prosimy aby¶ to ty wypróbowa³...*tutaj Ray mu przerwa³*
-Co !? Chcesz ze mnie zrobiæ  królika do¶wiadczalnego !?*krzykn±³ a jego oczy znów sta³y siê czerwone*
-Ju¿ raz prze¿y³e¶ podobny eksperyment,pamiêtasz ? Dlatego ty nadajesz siê najlepiej
-Tak ale jakie by³y skutki uboczne da³e¶ mi niesamowite zdolno¶ci ale jestem niesamowicie agresywny*powiedzia³ w¶ciek³y*Czasami siê zastanawiam czy to wada czy zaleta*doda³*
-Tamten eksperyment na tobie + ten mutagen mog± uczyniæ ciê niepokonanym a mo¿e nawet nie¶miertelnym
-Odpowied¼ brzmi nie*powiedzia³ wychodz±c*To co ju¿ mam mi wystarczy

#3 2009-10-11 13:30:24

Tenshi

Administrator

Punktów :   

- Jeste¶my! - zawo³a³a niebieskooka wchodz±c do budynku. Mê¿czyzna siedz±cy na krze¶le obok drzwi wsta³ i zasalutowa³ im. Kiedy wykonywa³ owy gest by³ 'mierzony' przez ¶lepia Akumy. Skierowa³y siê od razu do sali æwiczeñ.
- Hmm... Ciekawe czy ten Ray zjawi siê na treningu - zadrwi³a lwica.

#4 2009-10-11 13:38:12

Dash

Użytkownik

Punktów :   

Uwaga trening rozpocznie siê za kilka minut !*krzykn±³ g³os z g³o¶nika*
Trening ? Nie potrzebujê treningu ale je¿eli Akuma tam bêdzie to dlaczego nie,jest ca³kiem interesuj±ca*powiedzia³ id±c w stronê sali treningowej*Dziwne moje zachowanie jest ca³kiem sprzeczne z eksperymentem który na mnie przeprowadzano,czy¿by to ona wywo³ywa³a u mnie takie reakcje*zastanawia³ siê wilk wchodz±c do sali treningowej*

#5 2009-10-11 13:46:10

Tenshi

Administrator

Punktów :   

- Jupi! - krzyknê³a lwica s³ysz±c d¼wiêki dochodz±ce z g³o¶nika. Rozdzieli³a siê z opiekunk± ju¿ kilka minut wcze¶niej. Emily posz³a bowiem na trening szybko¶ciowy. Dobrze znany Akumie instruktor wszed³ na salê. W¶ród zwierz±t zauwa¿y³a znajomego wilka. Prychnê³a ze ¶miechem. Oczywi¶cie owy mê¿czyznê przydzieli³ ich do jednej pary. Najpierw mieli ze sob± walczyæ, co samica przyjê³a z entuzjazmem: - dokopie mu - szepnê³a, a na dany sygna³ od razu zaatakowa³a tworz±c spor± ranê na nodze przeciwnika.

#6 2009-10-11 13:51:39

Dash

Użytkownik

Punktów :   

Jeste¶ szybka,ale nie za szybka*gdy lwica odskakiwa³ ju¿ po ciosie wilk zauwa¿y³ okazjê i pchn±³ j±  w podobny sposób jak Dash'a a ta wbi³a siê w ¶cianê,po czym wsta³a*Ta walka mo¿e byæ interesuj±ca*powiedzia³ sam do siebie,wszystkie pary przesta³ walczyæ i zaczê³y wpatrywaæ siê w walkê wilka z lwic±*

Ostatnio edytowany przez Dash (2009-10-11 13:52:21)

#7 2009-10-11 13:56:26

Tenshi

Administrator

Punktów :   

- Szybka? To nazywasz szybko¶ci± - syknê³a. Jej s³owa podzia³a³y na wilka tak jak zadzia³aæ mia³y. Z³o¶æ przez moment nim ow³adnê³a. Rozpêdzaj±c siê chcia³ uderzyæ lwicê. Ta jednak tylko odskoczy³a. Samiec uderzy³ ³bem o ¶cianê, a ona bez najmniejszych problemów zada³a mu kolejny cios. Otwieraj±c now± ranê. Kiedy wsta³ odskoczy³a na bezpieczn± odleg³o¶æ przygl±daj±c siê jego obra¿eniom.

#8 2009-10-11 14:05:50

Dash

Użytkownik

Punktów :   

Hahahahaha umiesz siê biæ,ale to nie wystarczy*Wilk wsta³ jakby nigdy nic,lwica by³a trochê zdziwiona*przygotuj siê !*wilk ruszy³ osi±gaj±c niezwyk³± prêdko¶æ po czym wzbi³ siê w powietrze,lwica przewidzia³a co wilk zrobi wiêc czeka³a na odpowiedni moment na uderzenie,tu¿ przed uderzeniem wilk niezwykle zwinnie odbi³ siê przednimi ³apami od jej pleców wyrz±dzaj±c jej lekkie rany i wyl±dowa³ tu¿ za ni± ok³adaj±c j± ³apami i wyrz±dzaj±c du¿e szkody po czym odskoczy³ ale lwica szybko skoczy³a w jego stronê i zada³a silny cios a ten uderzy³ o ¶cianê*Walka jest naprawdê wyrównana*u¶miechn±³ siê*

#9 2009-10-11 14:13:16

Tenshi

Administrator

Punktów :   

- Przypominam ¿e mam dopiero dwa miesi±ce - syknê³a w odpowiedzi - Potrafisz tak? - zapyta³a ironicznie i z ca³ej si³y wbi³a pazury w jego brzuch. Tylko niektóre koty mog³y tak robiæ, a ona jednym z tych gatunków by³a. Inne zwierzêta uwa¿nie przygl±da³y siê walcz±cym. Lwica jednak spojrza³a w stronê ich instruktora, który kiwn±³ g³ow± i powiedzia³:
- Brawo! Akuma dzisiaj siê wykaza³a¶. - pochwali³ j± - Ray ty id¼ lepiej niech ci to kto¶ opatrzy i zaraz wracaj na trening - zwróci³ siê surowo do wilka.

#10 2009-10-11 14:16:33

Dash

Użytkownik

Punktów :   

Bêdê walczy³ dalej ! Te zadrapania to nie rany !*krzykn±³ do instruktora*

Ostatnio edytowany przez Dash (2009-10-11 14:16:49)

#11 2009-10-11 14:18:53

Tenshi

Administrator

Punktów :   

- Wilczku nauczysz siê wreszcie, ¿e My tu mamy pewne zasady - powiedzia³a lwica z ironi± w g³osie - A zreszt± zarówno ty jak i ja wiemy, ¿e te rany s± na tyle powa¿ne, ¿e mog± zaszkodziæ twojemu zdrowiu - szepnê³a do niego tak, ¿e tylko on to us³ysza³.

#12 2009-10-11 14:21:55

Dash

Użytkownik

Punktów :   

Nie doceniasz mnie a to wielki b³±d,nie jestem kim¶ kogo mo¿na pokonaæ zadaj±c mu cios w brzuch*odpowiedzia³*Nie znasz mnie tak dobrze jak ci siê wydaje

Ostatnio edytowany przez Dash (2009-10-11 14:22:54)

#13 2009-10-11 14:34:31

Tenshi

Administrator

Punktów :   

- Tak. To spójrz na ranê. - szepnê³a mu. Dziura by³a ogromna i widaæ by³o miêso. Ten widok zadzia³a³ na samca, który jednak zgodzi³ siê by zosta³ opatrzony. Kiedy wróci³ instruktor zaprowadzi³ ich do osobnej saki, gdzie kolejno przechodzili ten sam test. Musieli wspó³pracowaæ, by wygraæ. Na ka¿dym kroku pojawia³y siê lasery i broñ. Wprawdzie nie wyrz±dza³a im ona krzywdy, ale nie o to tu chodzi³o:
- Akuma! Ray! Wasza kolej! Macie 50 poziom - powiedzia³ otwieraj±c mechaniczne drzwi do pokoju. Lwica cieszy³a siê, bo po raz pierwszy by³a na tych æwiczeniach, a zosta³ im przydzielony najwy¿szy w grupie poziom. Inne zwierzêta æwiczy³y na 2.

#14 2009-10-11 14:41:07

Dash

Użytkownik

Punktów :   

Wci±¿ nie mogê uwierzyæ ¿e mnie pokona³a¶ ale przyznajê jeste¶ silna,dawno nie walczy³em z takim przeciwnikiem*przyzna³ choæ to nie by³o dla niego ³atwe*

#15 2009-10-11 14:43:52

Tenshi

Administrator

Punktów :   

- Ta... - powiedzia³a od nie chcenia. Chwilê sz³a, ale zaraz podskoczy³a i zaczê³a biec. Samic dopiero po chwili zauwa¿y³ laser i równie¿ wykona³ podobne ruchy:
- Co robimy? - zapyta³
- Jak to co? Rozwalamy tamto co¶... To hologram, ale zabawa jest fajna - za¶mia³a siê i zaatakowa³a.

Stopka forum

RSS