Zwierzêta w mie¶cie! Zostañ jednym z nich!

Po prostu PBF. Mo¿esz siê wcieliæ w jedn± z wielu postaci...

Ogłoszenie

Witaj!

Je¿eli jeszcze siê nie zarejestrowa³e¶/³a¶ zrób to teraz. Pamiêtaj! To u¿ytkownicy tworz± forum. Bez u¿ytkowników forum nie ma po co istnieæ.

Mo¿e patrzysz na nie i my¶lisz "Nie ma ¿adnego u¿ytkownika? Tu na pewno nie bêdzie ciekawie..." W takim razie zarejestruj siê i stañ siê jednym z nich! Reklamuj forum [np. w¶ród znajomych] tym sposobem forum bêdzie mia³o u¿ytkowników! Pamiêtaj! Im nas wiêcej tym lepsza zabawa ^w^

Mo¿esz te¿ wkleiæ nasz button...

#16 2009-10-05 17:36:19

Kin

Użytkownik

Punktów :   

Re: Stary Blok

Zakrad³am siê tu noc± kiedy by³o ciemno. Zajê³am pokój na 2 piêtrze, poniewa¿ wygl±da³ na bezpieczny. Zasnê³am.

#17 2009-10-06 16:26:00

Kin

Użytkownik

Punktów :   

Z do³u us³ysza³am jakie¶ g³osy. Nale¿a³y do zwierz±t, ale tak siê przestraszy³am, ¿e wybieg³am z bloku. Pó¼niej. Sprawdzi³am czy w kana³ach nie znajduj± siê ¶cieki. Jako ¿e by³o czysto schowa³am siê tu¿ pod sufitem, gzie wg. moich obliczeñ woda nie siêga³a.

#18 2009-10-10 09:18:42

Dash

Użytkownik

Punktów :   

*Wychodzê z kana³u i szukam jakich¶ lekarstw w pokojach*

#19 2009-10-11 17:13:41

Dash

Użytkownik

Punktów :   

*Gdy wilk odzyska³ si³ skierowa³ siê do kana³u lecz na pierwszym piêtrze spotka³ Ray'a*Twój czas siê skoñczy³ ! Jeste¶ ze mn± czy przeciwko mnie ?*zapyta³ czarny wilk*Chcesz znaæ moj± odpowied¼ ? Oto ona....nigdy !*Krzykn± wilk rzucaj±c siê na ray'a*G³upcze ! Wolisz zgin±æ !?*krzykno³*Tak !*odpowiedzia³ wci±¿ go atakuj±c*(pó¼niej napiszê resztê xD)

#20 2009-10-12 13:55:41

Dash

Użytkownik

Punktów :   

Dlaczego ci tak zale¿y ¿eby mieæ mnie po swojej stronie !?*Krzykn±³ Dash przygniataj±c czarnego wilka do ¶ciany*Chcesz wiedzieæ !? Wiêc ci powiem !*krzykn±³ Ray unieruchamiaj±c Dash'a*Chodzi oto ¿e jestem twoim bratem*powiedzia³ czarny wilk*Co ? To niemo¿liwe !*krzykn±³ próbuj±c siê wyrwaæ z u¶cisku Ray'a*Ale to prawda,gdy byli¶my szczeniakami widzia³em to widzia³em jak ZGG zabija naszych rodziców ja uciek³em i wtedy domy¶li³em siê ¿e je¿eli siê do nich nie przy³±cze to zginê,nikt mnie nie zna bo siê zmieni³em a moje futro to wynik eksperymentu*powiedzia³ wilk puszczaj±c brata*¯adne zwierze nie musi umieraæ mo¿na ich powstrzymaæ*powiedzia³ Dash*Tak nawet je¿eli to jak chcesz to zrobiæ ?*zapyta³ w¶ciek³y Ray*Nie wiem ale mo¿na to zatrzymaæ wystarczy ¿e ty siê przy³±czysz do zwierz±t*mówi³ Dash próbuj±c  przekonaæ brata do zmiany*Nie nie mogê,po tym eksperymencie muszê byæ pos³uszny ZGG za pó¼no na jak±kolwiek zmianê,ale wiem jak mogê tobie pomóc poszukam w bazie danych jakich¶ osób które mog± ci pomóc i bêdê dostarcza³ ci informacjê na bie¿±co,co ty na to ?*Zapyta³ czarny wilk podaj±c rêkê do brata*Dobra*powiedzia³ Dash ¶ciskaj±c rêkê nowego sprzymierzeñca*muszê lecieæ*powiedzia³ Ray po czym wzi±³ rozbieg i wyskoczy³ przez wybite okno,nie by³o to wysoko wiêc spokojnie wyl±dowa³ i uciek³*

#21 2009-10-15 16:53:42

Rayli

Użytkownik

Punktów :   

- Racja, zwykle ciê nie s³ucham... Jednak zostanê tutaj i poczekam. - Powiedzia³a, u¶miechaj±c siê do Tenshi.

Stopka forum

RSS