Po prostu PBF. Możesz się wcielić w jedną z wielu postaci...
- Cudnie przymież jeszcze tą z arbuzem, ale.. weź do tego tą bluzę i ten pasek - po raz kolejny rzuciła części gardzeroby dziewczynie. Swoimi strojami nie martwiła się wcale na zakupach była dzień wcześniej.
- Och bo widzisz.... Ja byłam na zakupach wczoraj rano... - wytłumaczyła cicho - Chociaż wiesz... Muszę to przymierzyć - wskazała na grubą, zimową kurtkę, wyłożoną sztucznym futerkiem, a także z kapturem ozdobionym czarno - brązowym futerkiem. Kiedy wyszła z szatni przywędrowały Akuma i Tenshi niosąc w pyskach naręcze różnokolorowych wstążek, chusteczek i swetrów.
- A... Takie buty - powiedziała, rozglądając się. Następnie spojrzała na kurtkę wybraną przez przyjaciłkę. - Świetna jest - powiedziała, jakby dając jej znak, by ją brała.
- A cóż to macie...? - spytała, nie oczekując odpowiedzi, widząc rzeczy przyniesione przez zwierzęta.
Tenshi podbiegła do białowłosej i robiąc zabawną minę zapytała:
- Pomożesz mi ubrać ten sweter? - wskazała na dość duży, gruby sweter, był on koloru białego. Akuma i niebieskooka przymierzały właśnie podobną część garderoby. Tym razem była jednak niebieska.
- Ależ oczywiście - powiedziała i przykucnęła przy zwierzęciu. Złapała sweter, obróciła go poprawnie, podniosła kotkę, tak by stała na dwóch łapach i z łatwością ubrała jej sweter, a następnie z powrotem postawiła ją na łapach czterech. Wstała. - Świetnie wyglądasz - stwierdziła, przyglądając się jej.
- No to bierzcie - zawołała Emily ściągając sweter z Akumy. On również powędrował do koszyka. Później nadeszła kolej na przeróżne kokardki, ale zarówno dziewczyny jak i kotki na nic się nie zdecydowały więc wzięły tylko swetry. Szatynka zapłaciła po czym wyszły ze sklepu - Dobra Akuma chodź tutaj - powiedziała dziewczyna klepiąc się po kolanach. Lwica stanęła na dwóch łapach i pozwoliła sobie założyć sweter - To co? Skoczymy do siedziby po buty i na plac zabaw? - zapytała po chwili wahania niebieskooka.